This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  andyro 1 week, 5 days ago.

Add animation for Homepage

  • Hi

    Please help me i installed free version for integral one page theme but when i load my website there is no animation for sections in homepage
    My Website : http://athwaqest.com/new

    Hi

    Please help me i installed free version for integral one page theme but when i load my website there is no animation for sections in homepage
    My Website : http://athwaqest.com/new

    Hello @engms

    The animations are a PRO feature, you will need to upgrade in order to unlock that feature.

    If you want to upgrade, use coupon code THEMELY10 to save 10%

    Purchased pro upgrade from the lite version after fiddling a bit. (drat! Missed the discount code!!) Love the theme, but your live demo has animate-y transitions, dissolves, etc. Mine won’t do that. I hit ‘reset all’ per your upgrade instructions and I uploaded all of your dummy content – but the effects aren’t happening; https://thomsonarchitecture.ca – probably something simple I’m missiing like a plugin (auto-installed all the ones recommended afaik). Thanks for looking at this. Andy

    ps – ie. the way your pricing tables roll in, etc. some of it works on my site – some doesn’t.

    Hi Andy,

    Sorry to hear about the trouble.

    I checked out your site.

    I think there may be a Javascript conflict.

    Can you disable all plugins except the ones required by the theme and try and see if the animation works?

    Also, can you make sure you’ve turned ON the animations in Integral Options > General Settings > Animations.

    Thanks, ‘photonic’ is the image gallery plugin I use and the js must have interfered with yours. I will notify the photonic author, he is very responsive and knowledgeable. Animations was turned off but so long as I had that plugin working it broke animations anyways. Do you have a list of all of the #anchor names for your scrolling behavior, ie. I wanted to scroll to your ‘pricing tables’ under a custom memnu for ‘Fees’ but I don’t know the taxonomy of your anchors, I tried ‘#Pricing’ and ‘Pricing_Tables’ but that didn’t work…

You must be logged in to reply to this topic.