Import Demo Content Failed

  • Just trying to evaluate your Lite theme to see if the Pro is for me. Importing demo content fails.

    [ERROR] Failed to import “magazine-1” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project1” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project2” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project3” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project4” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project5” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project6” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project7” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project8” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project9” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project10” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project11” (Media)
    [ERROR] Failed to import “project12” (Media)
    [ERROR] Failed to import “brand1” (Media)
    [ERROR] Failed to import “brand2” (Media)
    [ERROR] Failed to import “brand3” (Media)
    [ERROR] Failed to import “brand4” (Media)
    [ERROR] Failed to import “brand5” (Media)
    [ERROR] Failed to import “brand6” (Media)
    [ERROR] Failed to import “about-pic” (Media)
    [ERROR] Failed to import “about-pic2” (Media)
    [ERROR] Failed to import “people-office-group-team” (Media)
    [ERROR] Failed to import “people-woman-coffee-meeting” (Media)
    [ERROR] Failed to import “open-book-library-education-read-159621” (Media)

    When I check the error logs I see the following:
    PHP Notice: Undefined variable: exists in …../wp-content/plugins/theme-demo-import/inc/importer/class-wxr-importer.php on line 1287

    PHP 7.2

    Please could you advise. Many thanks πŸ™‚

    Hello,

    Can you provide admin access to your site so I can log in and have a look?

    You can create an administrator account for me using my email [email protected], it will send me the password.

    This reply has been marked as private.

    Hello,

    I was able to log in, reset the site and import the demo content.

    You will also need to re-upload the header image you had previously.

    The errors you listed in your previous post are actually PHP notices and not PHP errors.

    When you turn off DEBUG MODE they will disappear.

    Thanks Hans. Why was it failing though? This was a fresh install with only defaults and then I loaded your template and followed the instructions on your site to activate.

    In the process you also deleted my user account by the way and locked me out of my own site.

    I have fixed via the database so I’m back in πŸ™‚

    I have no idea why to be honest.

    Ooops my bad 😐

    Glad to know you got back in.

    You can delete my admin account now.

    This reply has been marked as private.

    Hey Brent,

    No worries I will delete the account.

    If you need further help send an email to [email protected] and I will help you there.

You must be logged in to reply to this topic.