- This topic has 5 replies, 2 voices, and was last updated 7 years, 3 months ago by .
Welcome banner. Buttons problem.
You must be logged in to reply to this topic.
Hello,
to make it easier for me I would like to talk about this case with mr. Piotr.
Thanks.
Panie Piotrze,
na swojej stronie nie wykorzystuje żadnych treści, ktore znajdują się na głównym banerze poza przyciskami, które chciałbym teraz dodać. Niestety najprawdopodobniej z braku tekstu powyżej przycisków nie są one odpowiednio umiejscowione. Czy mógłby Pan pomóc mi w takim przypadku? Dochodzi tu również do pewnej rozbieżności pomiędzy wersją na komputer a mobilną.
Pozdrawiam,
Filip Wawer
Witam serdecznie,
Rzeczywiście, w tym przypadku style trochę się rozjeżdżają. Proszę spróbować dodać poniższy kod CSS do sekcji Custom CSS:
.masterslider .carousel .master-slider-inner {
top: 80%;
}
@media screen and (max-width: 480px) {
.masterslider .carousel .master-slider-inner {
top: 65%;
}
}
To powinno załatwić sprawę zarówno dla wersji na komputery jak i na urządzenia mobilne. Jeśli będą jakieś problemy proszę dać znać.
Pozdrawiam,
Piotrek
Panie Piotrze,
dziękuje za szybką odpowiedź.
Mam do Pana sprawę wykraczającą troche poza support motywu. Czy mogę jakoś skontaktować się z Panem poza forum?
Pozdrawiam,
Filip Wawer
Dzień dobry,
W sprawach motywów Themely proszę pisać tutaj, pomagam również użytkownikom na fanpage WordPress PL.
Jako Themely świadczymy usługi developerskie WordPress, w tym celu można skontaktować się pod adresem [email protected].
Pozdrawiam,
Piotrek
You must be logged in to reply to this topic.